Köszönjük, hogy feliratkoztál!

Most nagyon fontos, hogy ellenőrizd az e-mail fiókodat!

A megadott e-mail címre elküldtük neked az ajándék tudásanyagot. (Lehet, hogy ez az e-mail 15-20 perc múlva érkezik meg.)

Ha nem találod a levelet, akkor kérlek, nézd meg a “Promóciók” vagy “Frissítések” fület. Ha ott sincs, érdemes ellenőrizned a spam, levélszemét mappákat. Néha előfordul, hogy a leveleink itt landolnak először.

Gmail esetén, ha megtaláltad az e-mailt, akkor húzd át az “Elsődleges” fül fölé, és kérd meg a Google-t hogy mindig ide érkezzen a levél.

Érdemes felvenned az e-mail címünket a címtáradba.

Hogyan vedd fel az e-mail címünket a címtáradba?

  • Gmail esetén: Nyisd meg az e-mailt, majd kattints a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontra! Kattints erre: “Könnyedén Tanulok hozzáadása a címtárhoz”!
  • Freemail esetén: Kattints a menüben a Címtárra, majd az új cím hozzáadásával (kis ember ikon egy + jellel) vegyél fel a címtáradba!

Az e-mail címünk iroda[kukac]konnyedentanulok[pont]hu (a kukac helyére írj @-ot, a pont helyére .-ot)

Ha valahol elakadtál,  hívj a +3670 4343 862 számon, és megnézzük, mi történhetett.

  1. Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz: Segítek a gyermekemnek tanulni. Gyermekükkel együtt tanuló szülőknek osztunk meg hasznos tippeket a hatékony és élvezetes tanuláshoz.
  2. Lájkolj, illetve kövess minket a Facebookon, az Instagramon, és a Pinteresten. Rengeteg hasznos hírt osztunk meg, amik segítenek a tanulásban és a gyermekkel együtt tanulásban.
  3. Nézz körül a honlapunkon! Érdekel a matek? Felvételire készülsz te vagy a gyermeked? Vagy csak szeretnéd egyszerűen megérteni, vagy elmagyarázni? Akkor a cikkeink és ingyenes anyagaink segíteni fognak.

Sikeres tanulást kívánunk:

Friedmann Rita és Márton