Rólunk

A Könnyedén Tanulok Csoport

A Könnyedén Tanulok Csoportot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy egy stabil tanulási technológiával ténylegesen, hatékonyan és tartósan segítsünk azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek gondjuk akadt a tanulással, vagy szeretnének magabiztosan megtanulni angolul. A technológiát évek óta használva megbizonyosodtunk arról, hogy biztos eredményt érhetünk el vele.

Célunk, hogy tanulóinknak sikereket adjunk, és megtapasztalják azt a bizonyosságot, hogy bármit meg tudnak tanulni, amit szeretnének.

Oktatóink:

 

Vatulik Rita tanulási specialista
Friedmann Rita

Friedmann Rita – tanulási specialista

06 70 636 08 07

Az Alkalmazott Oktatástan bejegyzett oktatója, tanulási specialista vagyok. A következő problémákon tudok segíteni:

  • Ha a gyermekednek tantárgyi lemaradása van, ennek felzárkóztatásában is tudok segíteni. Matek, nyelvtan, irodalom a fő profilom.
  • Ha a gyermeked diszlexiás (rosszul olvas), diszgráfiás (rosszul ír), vagy diszkalkuliás (rosszul számol),
  • Ha a gyermeked tanulási nehézségekkel küzd (nem tud odafigyelni, elkalandozik a gondolata, nem fogja fel, amit olvas, ingerültté válik stb).

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy gyermekről van szó!

Nagyon jó érzés számomra, amikor egyes gyermekek és szülők teljesen reményvesztetten jönnek hozzám (mert már többféle segítséget is igénybe vettek máshol, sikertelenül), hogy bebizonyíthatom nekik, igenis létezik hatásos segítség. Nagy öröm  látni a gyermek és a szülő boldog és hálás tekintetét.

Hozzá kell tennem, csak akkor tudok segíteni a gyermeknek, ha ő is akarja. Sok olyan eset van, amikor a gyermek úgy jött ide, hogy ő nem akar segítséget, de az első beszélgetés után ez eddig mindig megváltozott. A gyermek maga dönthette el, hogy szeretne-e hozzám tanulni járni, vagy nem.  És ez megtette hatását, és elkezdtünk együtt tanulni.

Matek, nyelvtan korrepetálás >>>

Friedmann Márton angoltanar tanulási specialista
Friedmann Márton

Friedmann Márton

angol magántanár és tanulási specialista

06 70 4343 862

Budapest III. Bécsi út. 120.

Cambridge felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező angol magántanár és tanulási specialista vagyok.

A fő profilom az angol tanítás, de emellett tantárgyi korrepetálásban is tudok segíteni (főleg matek, kémia, biológia, történelem tantárgyakban).

Miért szeretem az angolt? A gimnáziumban kezdtem angolt tanulni. Ekkorra már elég türelmetlen voltam ahhoz, hogy gyorsan haladjak, és hamar elsajátítsam az angolt nyelvet. A gimnázium mellett kiegészítettem a tanulást egy magántanárral, aki segített, hogy megszerezzem a középfokú nyelvvizsgát. Így tapasztaltam meg először, milyen egy jó magántanárral tanulni.

2004-ben 3 hónapot Hollandiában dolgoztam, ahol gyakorlatban használtam a nyelvet a hollandok között, akik anyanyalvi szinten beszélnek angolul. 2008-ban egy másik magántanár segítségével megszereztem a Cambridge ESOL felsőfokú nyelvvizsgát. Dolgoztam rendezvényszervezésben, és tolmácsoltam diplomáciai körökben .

Miért tanítok angolt? 1 évet tanítottam a Roo Nyelviskolában. Megtetszett a módszer, mert működött. Ezután önálló pályára léptem, és Hujber János módszerét alkalmazva, a Roo Nyelviskolával együttműködésben tanítom az angolt.

Úgy gondolom, hogy az angol nyelv egy eszköz, nem maga a cél. Eszköz arra, hogy megoszd a gondolataidat olyan emberekkel, akik nem beszélnek magyarul. A megértéssel kinyílik a világ, első kézből ismerhetsz meg új dolgokat. Amikor egy külföldi hozzád szól, stabilitás lép a beszélgetés bizonytalanságának helyére.

Mivel több magántanárral is tanultam, tudom, hogy a személyes figyelem, és az egyéni képességek csiszolása létfontosságú a sikerhez. Egy működőképes technológiával pedig ki tudunk bogozni bármilyen gubancot a haladásodban.

Ha tényleg szeretnél angolul tanulni, és szeretnéd használni, tudok neked segíteni, bármilyen szinten vagy.

Beszédközpontú angoloktatás >>>

Lómen Mónika

Lómen Mónika – matek, magyar és természetismeret magántanár

0630 538 8477

Budapest III., Szellő u. 2.

A gyermekek fő feladata a tanulás. Sőt, később, felnőttként is szükséges tanulnunk. Ez bizony nem megy mindig zökkenőmentesen. A jó hír azonban az, hogy fejlődni, változtatni mindig lehetséges!

Az én célom az, hogy a hozzám forduló gyerkőcöket segítsem a tananyag elsajátításában, megértésében. Nincs is annál jobb, mint amikor nem csupán átmegy a vizsgán vagy éppen csak túl van a dolgozaton valaki, hanem megértéssel is rendelkezik a tanultakkal kapcsolatban!

Barátságos hangulatban, szeretettel várom azokat az általános iskolás gyerekeket, akik maguk is szeretnének javítani, fejlődni olvasásból, nyelvtanból, környezet- és természetismeretből.

Matek, nyelvtan korrepetálás >>>

Telekesi Edit korrepetitor tanfolyami specialista
Telekesi Edit

Telekesi Edit – tanár, korrepetitor, tanulás-módszertani specialista

06 70 627 5516

Budapest, X. Dér u. 24.

Az Alkalmazott Oktatástan bejegyzett oktatója, tanulási módszertani specialista vagyok.

Kisgyermek koromtól tanár akartam lenni, hogy a tudást átadva segítsek másokon. Elvégeztem a főiskolát, és nem kaptam olyan eszközt vagy módszert amivel valóban megtaníthattam volna a tanulóimat.

Mikor 16-17 évvel ezelőtt találkoztam L. Ron Hubbard tanulási technológiájával, megkaptam az eszközt, amivel valóban sikeres lehettem a pályámon. Pár éve, mint magántanár számos tanulómnak adtam tovább a tudást, azt a tudást, hogy hogyan kell tanulni.

Küldetésem, hogy L. Ron Hubbard tanulási technológiájának felhasználásával elérjem azt, hogy a tanulók élvezzék a tanulást, értsék azt, amit tanulnak, és tudják azt az életben alkamazni.

Hogyan Tanuld Meg – tanulás módszertani tanfolyam >>>

Makai Edit matek nyelvtan magántanár
Makai Edit

Makai Edit – matematika és nyelvtan magántanár

0620 373 6030

Budapest XI. Gazdagréti tér 1.

Az Alkalmazott Oktatástan bejegyzett oktatója, tanulási specialista vagyok.

Azt tapasztaltam,hogy azok a gyerekek, akik lemaradnak a tananyaggal, rossz magatartás és szorgalom jegyeket kapnak, vagy nem is szeretnek bejárni az iskolába, mind “megjavulnak”, amint megfelelő segítséget kapnak.

A gyerekkel együttműködve, az ő tanulási igényeit, készségeit figyelembe véve tanítok. A személyes odafigyelés miatt érünk el jobb – és gyorsabb – eredményt, mint a hagyományos, délutáni iskolai korrepetáláson.

Még a saját fiamat is megleptem azzal, hogy mennyire más módon is megközelíthető egy tananyag, mint ahogy az iskolában előadják.

Azért foglalkozom tanítással, mert tudom, hogy minden gyerek képes fejlődni, és úgy gondolom, hogy támogatnunk kell őket,  hogy kihozhassák magukból a maximumot!

  • Abban segítek, hogy az a gyerek, akinek nehezen megy a tanulás, újra örömöt leljen az ismeretek elsajátításában.
  • Akinek nincs kedve iskolába járni, leckét írni, sikerélményre tegyen szert, és motiválttá váljon a tanulásban!
  • Ha diszlexia, diszkalkulia akadályozza a haladásban, fejlesztőprogramunkkal felzárkóztatom.

A korrepetálás célja, hogy feltárja és kezelje azokat a hiányosságokat, amelyek a fejlődést gátolják. Ezzel párhuzamosan, ahogy nő a megértés, úgy válik a tanuló egyre lelkesebbé, hiszen immár neki is sikerül, ő is érti! Ezzel nemcsak javul a iskolai teljesítménye, de legfőbb nyereség az, hogy képessé válik az önálló feladatkezelésre.

Matek, nyelvtan korrepetálás >>>

Tantárgyi korrepetálás

próbatanulás jelentkezés

Kérlek, add meg a következő adatokat!

Kérlek, valós adatokat adj meg, mert munkatársunk a megadott elérhetőségeken keresztül tud kapcsolatba lépni Veled.

Adataidat nem adjuk ki harmadik félnek, és nem küldünk kéretlen reklámokat.

Név*
Email*
Telefon*
Milyen képzés érdekel?
Matek
Nyelvtan
Természetismeret
Tanulási zavarok
Diszlexia diszgráfia diszkalkulia
Milyen időpont lenne Neked alkalmas?*

Kérlek, segíts nekünk, hogy tudjuk, nem egy program vagy.

Írd be képen látható karaktereket a mezőbe. Ha nem olvashatóak számodra, a kék nyíllal kérhetsz új képet.

*

Az elküldés után kapsz egy e-mailt, arról, hogy a jelentkezésed beérkezett a rendszerünkbe.

Ezután munkatársunk 48 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot.